Finsa logo
Finsa logo

Tagasivaade 2020. aastasse

15. jaan. 2021

Hull 2020. aasta on jäänud seljataha, aeg on teha väike kokkuvõte. Kuidas iganes eelmist aastat kokku võtta, kõigepealt pean ma ütlema, et ma olen tohutult tänulik. Tänulik eelkõige meie klientidele, et me saame ennast tõestada. Teha enda jaoks kõige huvitavamat tööd. Aitäh usalduse eest:

- Creative Woodworks https://iglucraft.com/et/ - Finsa kõige esimene ja seetõttu väga armas klient. Oleme praeguseks koos töötanud juba üle kolme aasta – ettevõtte tegevusmahud on selle aja jooksul kolmekordistunud, oleme saanud aktiivselt kaasa lüüa finantseerimise, likviidsuse juhtimise, omahinnaarvestuse, raamatupidamise ja arendusplaanide juures. Aitäh Sulle, Priit, et oled meid usaldanud - äge on näha, kuidas te ikka ja jätkuvalt hoogsalt arenete!

- Tartu Terminal https://www.terminaloil.ee/ - Rauno ja Raido, oleme väga tänulikud usalduse ja ülimalt väljakutseid pakkuva töö eest, mille käigus aitasime konsolideerida ja ühtsesse vaatesse tuua grupi ettevõtete senised finantstulemused ning tulevased projektsioonid, korraldada pangalaenude refinantseerimine ning olla toeks peatselt jõustuva M&A tehingu ettevalmistamisel ning finantseerimise korraldamisel. https://arileht.delfi.ee/news/uudised/kiirelt-kasvav-terminal-oil-sai-ka-tallinnas-oma-vedelkutuste-terminali-tegu-on-uhe-kaasaegseimaga-eestis?id=91994925

- Verston https://verston.ee/ - ärimahtude kasvu haldamine ja tööriistade täiendamine juhtimisarvestuseks oli 2019. aasta teema. Aastal 2020 astus Verston edasi veel ühe tohutu sammu – võitis riigi poolt korraldatud enampakkumise AS Eesti Teed omandamiseks. https://www.aripaev.ee/uudised/2020/10/22/konkurendid-hammingus-kuidas-jaksab-rahaliselt-nork-verston-osta-eesti-teed Oleme tõestanud, et tugeva visiooni ja hea finantsjuhtimise koostöös on kõik võimalik. Äge projekt ja meeskond, aitäh!

- Omniva https://www.omniva.ee/ - Ansi kutsus Finsa appi, kui 2019. aasta lõpus lõppes senise finantsjuhi töö ettevõttes. Aitasime balansseerida rahavood, kaasata uut laenukapitali ning restruktureerida rahvusvahelise äri. Poliitilistes tõmbetuultes opereerida on raske, aga raskused on selleks, et neid ületada! https://www.err.ee/1161171/eesti-post-tegi-liiga-suurte-riskidega-valearvestuse

- Suured tänud ka Prydwen, Heavy Industry, Coffee-In, Best Beans, Planetway, Hansavest ja teised kallid kliendid!

Ja muidugi olen ma väga tänulik kogu Finsa tiimile! Ainult koos suudame luua oma klientide jaoks tõelist väärtust ja aidata kaasa kõigile ülaltoodud edulugudele!

Veel postitusi

crossmenuarrow-down